Allan Joyce Architects have recently obtained planning consent on behalf of Nottingham Trent University and Confetti, for an exciting redevelopment of a prominent corner site within the Creative Quarter of Nottingham.  The new building will act as a flagship for the Confetti Campus and enhance the student experience. Internally the building will offer additional teaching spaces, a café and learning resource centre, as well as new outdoor amenity space in the form of a courtyard and roof terrace. The building will be clad externally in corten steel and dark brickwork; a contemporary take on the existing industrial buildings that make up the Confetti Campus block.

 2016 12 confetti creative campus nottingham planning granted 02

2016 12 confetti creative campus nottingham planning granted 03